15:00

Långemåla IF

Referat: BB 2001 - Långemåla IF

Riktigt nära

Då var tredje matchen avklarad, och det kan ju inte gå sämre (förhoppningsvis) än senaste matchen då vi släppte in allt för många mål.
Mycket riktigt gick det iaf bättre. Vi hade visserligen en dålig start, så första 10-15 minuterna kändes det nästan som om vi skulle vara kvar på samma bana med att släppa in alldeles för många mål.
MEN denna matchen kunde vi ändå hänga med hyffsat bra i, trots att vi åkte på både 1-0 och 2-0 på bara några minuter.

Vi lyckades ändå hålla spelet igång och vi kunde också anfalla samtidigt som vi höll tätt bakåt och kämpade hårt i eget straffområde för att freda oss.
Efter en briljant långboll av Melvin kunde Svante spurta ifrån backarn och BB2001 och rulla in en reducering lite retfullt mellan benen på motståndarnas målvakt.
Efter det här så kände väl kanske hemmalaget att vi inte tänkte ge oss så lätt, samtidigt som man drabbades av en skada på en mittfältare, och de tappade lite momentum.

LIF höll ut halvleken och i andra halvlek kan man ändå säga att spelet var väldigt jämt. Långemåla hade en hel del bra målchanser, bäst hade nog ändå veteranen Sörman d.ä. som hade ett friläge efter att han tog ner en långboll och fintade sig förbi motståndarnas sista back. Avslutet hade dock mer att önska.
Matchen slutade 2-1, så nu är vi förhoppningsvis på rätt väg.